Ballettechniek voor gevorderden

Progressing Ballet Technique is een innovatief programma ontwikkeld door Marie Walton-Mahon voor studenten om de diepte van het trainen van spiergeheugen te begrijpen bij het bereiken van hun beste vorm.

Modern Ballet

Traditionele moderne balletles voor 12 jaar en ouder.
Tijdens deze les werk je aan je danskwaliteiten, kracht en flexibiliteit. We laten je kennis maken met de Graham- en Limon techniek.

Ballet voor volwassenen

Heb je er altijd al van gedroomd om balletles te nemen, maar heb je nu het gevoel dat het te laat is? Hoewel professionele ballerina’s al op jonge leeftijd beginnen, is het nooit te laat om ballet te leren.

Ballet

Ballet leren op onze school is een reis die begint vanaf de leeftijd van 3 jaar, wanneer we de eerste balletpasjes introduceren in de context van verhalen en beeldspraak om de verbeelding te stimuleren.

Pointeworks Dance School

Bij Pointeworks Dansschool bieden we een progressief programma van danslessen voor kinderen vanaf 3 jaar, of het nu voor het plezier is of voor een serieuzere training.

DanSwing

DanSwing is de dansschool van wassenaar! Wij hebben danslessen voor alle leeftijden en niveaus.

Ballet

De standaard pasjes en oefeningen die bij ballet horen worden aangeleerd in deze lessen.
De les wordt gegeven volgens de Russische Vaganova-leer.

Ontmoeten en sociale contacten

Mensen ontmoeten bij u uit de buurt? Zin in een kopje koffie of thee, gezelligheid en een praatje? Er is een plek bij u in de buurt waar u zo binnen kunt lopen. Sporten is ook een goede manier om andere mensen te ontmoeten. Of misschien wilt u wel vrijwilligerswerk doen. Verder zijn er op … Continued