Oldstars Walking Hockey

Met OldStars walking hockey biedt HGC in samenwerking met het Ouderenfonds een aangepaste spelvorm aan voor hockey op latere leeftijd. In principe kan iedereen meedoen, maar het richt zich voornamelijk op 55+.

Fit in Wassenaar

Kom meer te weten over een fit leven en gezonde leefstijlactiviteiten. Of doe een aanvraag voor advies, samenwerking of een financiële bijdrage.

Jeu de Boules

Bij WPC wordt iedere week van zondag t/m vrijdag elke middag jeu de boules gespeeld! Na twee partijen houden we een pauze waarin voor zeer redelijke prijzen koffie en thee wordt geschonken.

Volleyballen

Pak nu je kans en probeer of volleybal iets voor jou is. In de herfstvakantie mogen jongens en meiden tussen de 10 en 16 jaar meedoen met de training van de Wassenaarse Volleybal Vereniging (WVV).

Golfen

Welkom op Rozenstein! Wij hopen dat iedere (greenfee) speler zal genieten van onze 18 holes baan, Par-3 oefenbaan en overige oefenfaciliteiten.

Golfclub Rozenstein

Onze golfclub ligt tussen Wassenaar en Katwijk en beschikt over een 18 holes waterrijke golfbaan met veel oefenfaciliteiten, een gezellig clubhuis met een uitstekend restaurant en ruime parkeergelegenheid.