De Coole kikkertraining

De ‘coole kikker’ is een training voor kinderen van 8 t/m/ 12 jaar, waarbij zij spelenderwijs sociale vaardigheden aangeleerd krijgen en weerbaarder worden.

Cursus Houd me vast

De cursus Houd me vast is de cursus om je (partner)relatie te verbeteren. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar.

Onderwijs en cursussen

Veel kinderen gaan naar een vorm van kinderopvang. Zowel voor zij naar de basisschool gaan maar vaak ook gedurende de basisschoolleeftijd. Onderwijs is het overbrengen van kennis, vaardigheden en attitudes met vooraf vastgelegde doelen. Kinderen krijgen gewoonlijk onderwijs vanaf hun vierde tot minimaal hun zestiende jaar. Ook volwassenen kunnen onderwijs, cursussen en trainingen volgen.

Kunst en cultuur

In Wassenaar zijn veel mogelijkheden om uw vrije tijd op een leuke manier door te brengen. Zo zijn er verenigingen, creactieve workshops, cursussen en de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan activiteiten op het gebied van toneel, muziek, zang, dans, tekenen, schilderen, films, galeries en nog veel meer.

Hobby en vrije tijd

In Wassenaar zijn veel mogelijkheden om uw vrije tijd samen met anderen door te brengen. Zo zijn er kaart- denksport- en leesclubs, creatieve workshops en cursussen op diverse gebieden. Bent u graag creatief bezig? En vindt u het leuk om dat samen met anderen te doen? Mogelijk is een handwerkclub, bloemschikcursus, creatieve inloop of cursus … Continued