Streetdance

Kan jij ook niet stil zitten als je muziek hoort? Dan is streetdance ook iets voor jou! Swingende muziek nodigt uit om te bewegen, dat is gezond en noodzakelijk in deze tijd van stilzitten.

Modern Ballet

Traditionele moderne balletles voor 12 jaar en ouder.
Tijdens deze les werk je aan je danskwaliteiten, kracht en flexibiliteit. We laten je kennis maken met de Graham- en Limon techniek.

Ballet voor volwassenen

Heb je er altijd al van gedroomd om balletles te nemen, maar heb je nu het gevoel dat het te laat is? Hoewel professionele ballerina’s al op jonge leeftijd beginnen, is het nooit te laat om ballet te leren.

Ballet

Ballet leren op onze school is een reis die begint vanaf de leeftijd van 3 jaar, wanneer we de eerste balletpasjes introduceren in de context van verhalen en beeldspraak om de verbeelding te stimuleren.

Pointeworks Dance School

Bij Pointeworks Dansschool bieden we een progressief programma van danslessen voor kinderen vanaf 3 jaar, of het nu voor het plezier is of voor een serieuzere training.

Ballet

De standaard pasjes en oefeningen die bij ballet horen worden aangeleerd in deze lessen.
De les wordt gegeven volgens de Russische Vaganova-leer.

Zumba

Super swingend, enthousiast en vrolijk is deze energieke les.
Muziek en dansstijlen van over de hele wereld maken deze les één groot feest, waarbij je helemaal uit je dak gaat en ook nog aan je conditie werkt!