Voedings- en dieetadvies

Voor een voeding- en bewegingsadvies op maat, bijvoorbeeld bij diabetes, hoge bloeddruk of een te hoog cholesterolgehalte, maar ook bij overgewicht, gewichtsverlies of ondervoeding kunt u terecht bij de diëtist

Aerofit Healthclub

Fitter, sterker, slanker worden? Immuunsysteem versterken en weerbaar worden? Stressreductie en ontspanning? Werk aan je Body én Mind bij Aerofit Healthclub in Wassenaar!

Sporten met korting voor ouderen

WOB biedt mogelijkheden sportief te bewegen voor zowel binnen als buiten. Voor maar €5,- per jaar kunt u lid worden van de Wassenaarse Ouderen in Beweging voor korting bij verschillende sportverenigingen. 

Gezond opgroeien

Alle jeugdigen hebben tot hun 18e jaar recht op jeugdgezondheidszorg. Denkt u hierbij aan het consulatiebureau voor de kleintjes en bijvoorbeeld de schoolarts op de basisscholen. Ook op de middelbare scholen is de Jeugdgezondheidszorg actief. Op deze manier dragen zij bij aan een gezonde en veilige opgroeisituatie voor alle jeugdigen.

Hartstichting

De Hartstichting zorgt voor het eerder opsporen en behandelen van hart- en vaatziekten. Ook geeft de Hartstichting advies en informatie over hartziekten en leefstijl.