Oldstars Walking Hockey

Met OldStars walking hockey biedt HGC in samenwerking met het Ouderenfonds een aangepaste spelvorm aan voor hockey op latere leeftijd. In principe kan iedereen meedoen, maar het richt zich voornamelijk op 55+.

Hockeyclub HGC

HGC is een echte familieclub, waarbij hockeyen vooral veel plezier en sportiviteit betekent. Voor iedereen die op een leuke en veilige manier willen leren hockeyen!

Tophockey

TOPHOCKEY
Binnen HGC wordt onderscheiden TOPHOCKEY en de opleiding daar naar toe, RECREATIEHOCKEY en JEUGDHOCKEY.

Hockey voor senioren

SENIORENHOCKEY OP HGC
Senioren
HGC heeft een fantastische senioren en veteranen sectie met veel mogelijkheden waar iedere speler zich heel snel thuis voelt.

Hockey voor miní’s

MINI’S OP HGC
Voor alle kinderen tussen de 5 en 9 jaar die op een leuke en veilige manier willen leren hockeyen, ben je bij de HGC mini’s helemaal aan het goede adres.

H.C.C. Groen-Geel

De Haagsche Countryclub Groen-Geel is een Nederlandse countryclub die speelt op De Roggewoning tussen Wassenaar en Den Haag. De club heeft bijna 1600 leden, verdeeld over drie sporten, Hockey, Cricket en Golf. 

Ontmoeten en sociale contacten

Mensen ontmoeten bij u uit de buurt? Zin in een kopje koffie of thee, gezelligheid en een praatje? Er is een plek bij u in de buurt waar u zo binnen kunt lopen. Sporten is ook een goede manier om andere mensen te ontmoeten. Of misschien wilt u wel vrijwilligerswerk doen. Verder zijn er op … Continued