Bridgen

Wij spelen elke donderdagavond om 19.30 uur (aanwezig zijn om 19:20 uur a.u.b./inloop vanaf 19:00 uur) van 1 september t/m 31 mei.

Schaken

Schaakvereniging Wassenaar is een gezellige schaakclub in Wassenaar voor beginners en gevorderden.

Biljarten ’t Keutje

Bij ’t Keutje staat het biljarten centraal, worden er diverse speeltechnieken toegepast door diverse spelers, leuk om er wat van te leren. Dit alles gaat met een hoop gezelligheid, met een drankje en hapje.

Klaverjassen

Houdt u van klaverjassen? En heeft u de woensdagmiddag nog open staan? Dan bent u van harte welkom om van 13.00 uur tot ongeveer 16.00 uur mee te kaarten in het Buurtcentrum Kerkehout.

Ouderenzorg

De ouderenzorg omvat zowel de zorg voor mensen die zo lang mogelijk thuis blijven wonen als voor mensen die in een verpleeghuis zorg krijgen. Verder omvat ouderenzorg onder andere de zorg voor mensen met dementie of dagelijkse persoonlijke verzorging die nodig is. Ook dagopvang en dagbesteding valt onder ouderenzorg.  De zorg kan door de Wet … Continued

Hobby en vrije tijd

In Wassenaar zijn veel mogelijkheden om uw vrije tijd samen met anderen door te brengen. Zo zijn er kaart- denksport- en leesclubs, creatieve workshops en cursussen op diverse gebieden. Bent u graag creatief bezig? En vindt u het leuk om dat samen met anderen te doen? Mogelijk is een handwerkclub, bloemschikcursus, creatieve inloop of cursus … Continued