Werkgroep veiligheid

Werkgroep die contact onderhoudt met veiligheidsinstanties waaronder Roze in Blauw in de regio Haaglanden. Onderdeel van COC Haaglanden.

Werkgroep politiek

Politiek: Werkgroep die zich onder andere bezighoudt met Regenboogdebatten rondom verkiezingen in de regio. Onderdeel van COC Haaglanden.

Gendercafé

Elke maand op de 2e zaterdag vanaf 19:00 uur organiseren wij bij het COC speciaal voor transgenders, gender non-binaire en andere ‘genderdiverse’ mensen het Gendercafé.

AutiRoze

Maandelijks een gezellige netwerkborrel bij het COC in een prikkelarme omgeving voor mensen die zichzelf identificeren met LHBTI en autisme, die normaal tot hoogbegaafd zijn.

Zilveruitjes

Oudere homoseksuele mannen, lesbische vrouwen, biseksuelen en transgenders kunnen niet altijd hun leven vormgeven zoals zij dat wensen. De werkgroep Ouderenbeleid van COC richt zich op LHBT-ouderen vanaf 55.

Rainbow Support Group

Rainbow Support Group: Is een groep voor iedereen die anderen wilt spreken over alle thema’s uit het Rainbow kleurenpalet. Herkenning, steun, contact en respect staan hierbij centraal.

DARE

DARE is een open-minded Women Community, waarbij het draait om fun, flair en Dare! Een plek om vrouwen te ontmoeten, te discussiëren en te dansen. Dit met ‘Dare to be Different’ thema’s en volop verrassingen.

Philautia

Philautia: De Haagse Gay Studenten Vereniging Philautia is de eerste LGBTQ+ studentenvereniging van Den Haag. Bij H.G.S.V. Philautia combineren wij het ontmoeten van LGBTQ+ ers en het ontdekken van Den Haag.