Tafeltje-dek-je

Het Van Ommerenpark biedt u een gevarieerd menu, waarbij u elke dag kunt kiezen uit drie driegangen menu’s waarvan u de onderlinge componenten kunt combineren.

Samen winkelen en zo

Samen Winkelen En Zo is bedoeld voor inwoners die moeilijk alleen de deur uitkomen maar wel graag in contact blijven met de ‘buitenwereld’.

Verse maaltijden en boodschappen aan huis

Wij bezorgen de verse maaltijden en boodschappen, te bewaren in de koelkast, op een vast moment in de week indien gewenst tot in uw koelkast. 
Wij werken met vaste bezorgers voor een persoonlijk en vertrouwd ge

Eten met gemak

Eten met gemak Conny van der Krogt is een maaltijdservice voor het bezorgen van lekkere, verse en gevarieerde maaltijden en boodschappen aan huis. 

Maatschappelijke ondersteuning

Maatschappelijke ondersteuning wordt geregeld via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning; de Wmo. Deze ondersteuning is bedoeld voor mensen die hulp nodig hebben om thuis te kunnen blijven wonen, omdat het op eigen kracht of met hulp van de omgeving niet lukt. Maar ook voor mensen die ondersteuning nodig hebben bij het deelnemen aan de samenleving. Bijvoorbeeld … Continued

Langer thuis wonen

De overheid wil ouderen helpen in hun vertrouwde omgeving zelfstandig oud te worden, met een goede kwaliteit van leven. Hier vindt u verschillende manieren waarop u ondersteuning kunt krijgen om langer thuis te kunnen blijven wonen.