Prodeba

Prodeba helpt kinderen en (jong)volwassenen als zij het gevoel hebben dat ze vastlopen. Samen met jou bekijken we welke zorgvragen er zijn en hoe we jou kunnen ondersteunen en stimuleren in jouw ontwikkeling.

Stichting Schooladviesdienst Wassenaar

SAD Wassenaar biedt diensten aan scholen m.b.t. schoolontwikkeling en leerlingzorg, voert werkzaamheden uit binnen het CJG, VE en PPO regio Leiden en geeft uitvoering aan het lokale sport- en preventieakkoord.

Spreekuur opvoedingsondersteuning

Bij het opvoeden van kinderen komen ouders vaak voor vragen te staan. Meestal lukt het om zelf een antwoord te vinden, maar soms kan het helpen om er eens met iemand over te praten.

VoorZorg

Ben jij jonger dan 25 jaar en voor de eerste keer zwanger? Heb je geen idee wat er op je af gaat komen? Het VoorZorg programma van JGZ geeft je ondersteuning tijdens je zwangerschap.

Centrum voor Jeugd en Gezin Wassenaar

Je kunt met al je vragen over opvoeding en opgroeien terecht bij het Centrum Jeugd en Gezin Wassenaar. Het CJG geeft kosteloos advies over het opgroeien en opvoeden van kinderen in alle leeftijden. Als het nodig is helpt het CJG bij het zoeken naar mensen of instanties die jou en jouw kind(eren) verder kunnen helpen. Ieder … Continued

Opgroeien en opvoeden

Uitdagingen horen bij het opvoeden en opgroeien. Het is normaal dat het soms niet zo soepel gaat als u zou willen of dat u vragen heeft over praktische zaken als de gezondheid van je kind. Ook opgroeiende kinderen en jongeren hebben soms vragen waarmee ze niet direct naar hun ouders willen, bijvoorbeeld over drank en … Continued