Buurtvereniging Oostdorp e.o.

Buurtvereniging Oostdorp & Omgeving, kortweg O&O genoemd, is een gezellige buurtvereniging in de wijk Oostdorp die tal van activiteiten organiseert voor de leden. De leden van O&O komen niet alleen uit de wijk Oostdorp, maar ook van daar buiten en zelfs van buiten Wassenaar. Vandaar de naam Oostdorp & Omgeving. Voor het organiseren van de … Continued

Fit in Wassenaar

Kom meer te weten over een fit leven en gezonde leefstijlactiviteiten. Of doe een aanvraag voor advies, samenwerking of een financiële bijdrage.

Streetdance

Kan jij ook niet stil zitten als je muziek hoort? Dan is streetdance ook iets voor jou! Swingende muziek nodigt uit om te bewegen, dat is gezond en noodzakelijk in deze tijd van stilzitten.

Volleyballen

Pak nu je kans en probeer of volleybal iets voor jou is. In de herfstvakantie mogen jongens en meiden tussen de 10 en 16 jaar meedoen met de training van de Wassenaarse Volleybal Vereniging (WVV).

Sport, Scouting en bewegen

Veel mensen ervaren dat sporten en bewegen een flinke verbetering van hun conditie en hun welzijn tot gevolg heeft. Ook deelname aan een scoutingvereniging kan een levensverrijkende ervaring zijn, door de daar geboden uitdagingen die bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling van jonge mensen.