Buurtvereniging Oostdorp e.o.

Buurtvereniging Oostdorp & Omgeving, kortweg O&O genoemd, is een gezellige buurtvereniging in de wijk Oostdorp die tal van activiteiten organiseert voor de leden. De leden van O&O komen niet alleen uit de wijk Oostdorp, maar ook van daar buiten en zelfs van buiten Wassenaar. Vandaar de naam Oostdorp & Omgeving. Voor het organiseren van de … Continued

Walking Football

Elke vrijdagmiddag om 15:00 uur bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan Walking Football op het voetbalterrein bij Blauw-Zwart. Deze sport is geschikt voor 55-plussers voor zowel dames als heren.

Oldstars Walking Hockey

Met OldStars walking hockey biedt HGC in samenwerking met het Ouderenfonds een aangepaste spelvorm aan voor hockey op latere leeftijd. In principe kan iedereen meedoen, maar het richt zich voornamelijk op 55+.

Fit in Wassenaar

Kom meer te weten over een fit leven en gezonde leefstijlactiviteiten. Of doe een aanvraag voor advies, samenwerking of een financiële bijdrage.

Wedstrijd trainingen

Heb jij talent? Heeft uw zoon of dochter talent? Is er de wil om te scoren en te winnen? Ben jij echt gemotiveerd en vind je kickboksen leuk, heel leuk?

Kickboks clinic

Ben je op zoek naar een leuke invulling van een personeelsfeestje? Een familie dag? Of met collega’s teambuilding? Dan kunnen wij voor u een leuke Kickbox Clinic organiseren!

Lady’s only kickboxen

Je kunt altijd gratis een proefles bij ons volgen. In overleg met de trainer wordt er gekeken welke training het beste bij je wensen aansluit en wat de mogelijkheden zijn.

Kickboxen voor jeugd

Je kunt altijd gratis een proefles bij ons volgen. In overleg met de trainer wordt er gekeken welke training het beste bij je wensen aansluit en wat de mogelijkheden zijn.