Fit in Wassenaar

Kom meer te weten over een fit leven en gezonde leefstijlactiviteiten. Of doe een aanvraag voor advies, samenwerking of een financiële bijdrage.

Kleutersport

Kleutersport is voor jongens en meisjes van 3 jaar tot 6 jaar. De nadruk bij kleutersport ligt niet op het turnen er worden veel verschillende spellen en sporten gedaan.

Streetdance

Kan jij ook niet stil zitten als je muziek hoort? Dan is streetdance ook iets voor jou! Swingende muziek nodigt uit om te bewegen, dat is gezond en noodzakelijk in deze tijd van stilzitten.

Turnen

De afdeling Gymnastiek/ Turnen van Sportvereniging Snel&Lenig Wassenaar is de oudste en deze behoort sinds 1946 tot één van de hoofdafdelingen.

Judo Ryu

Het mooie is dat als kinderen jong beginnen met judo dat veel dingen automatisch gaan, maar ook dat sommige dingen helemaal niet zo eenvoudig zijn. Met judo worden dicipline, respect & motoriek getraind.

Tafeltennis

De vereniging biedt zowel de mogelijkheid tot recreatief als competitief spelen. Momenteel is er één wedstrijdteam dat deelneemt aan regionale competities.

Golfen

Welkom op Rozenstein! Wij hopen dat iedere (greenfee) speler zal genieten van onze 18 holes baan, Par-3 oefenbaan en overige oefenfaciliteiten.

Jeugdvoetbal

Kinderen kunnen vanaf 5 jaar lid worden van Blauw-Zwart. De 5- en 6-jarigen spelen in de Mini’s. Zij spelen nog geen competitiewedstrijden, maar krijgen op een speelse manier hun eerste voetballessen.