Johannahuis

Het Johannahuis in Wassenaar is een kleinschalig en daardoor een zeer persoonlijk verzorg- en verpleeghuis, centraal gelegen in Service Residentie Van Ommerenpark.

Verzorging thuis

Iedereen die wat ouder wordt wil zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Met de ondersteuning van onze wijkteams kan dat en houdt u zelf de regie over uw leven.

Maatschappelijke ondersteuning

Maatschappelijke ondersteuning wordt geregeld via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning; de Wmo. Deze ondersteuning is bedoeld voor mensen die hulp nodig hebben om thuis te kunnen blijven wonen, omdat het op eigen kracht of met hulp van de omgeving niet lukt. Maar ook voor mensen die ondersteuning nodig hebben bij het deelnemen aan de samenleving. Bijvoorbeeld … Continued

Florence – Florein

Florein organiseert zorg dichtbij de klant. Wij scheppen tijd, ruimte en geloven dat zorg uit meer bestaat dan een product op basis van een indicatie. Een persoonlijke benadering is voor ons vanzelfsprekend. Zorgen doen wij graag samen. Met familie, buren, vrienden én professionals. Met elkaar dragen we bij aan een goede gezondheid van lichaam én geest.

Haesebroeck Thuiszorg

Haesebroeck is al 20 jaar een gepassioneerd bureau dat zich 365 dagen per jaar inzet voor zorg thuis. Wij zijn van mening dat thuiszorg kleinschalig dient te zijn, want hoe groter de organisatie, des te verder staat men van de zorgvrager af. Het kantoorteam spant zich elke dag in om alle administratieve en procedurele hobbels … Continued