Fit in Wassenaar

Kom meer te weten over een fit leven en gezonde leefstijlactiviteiten. Of doe een aanvraag voor advies, samenwerking of een financiële bijdrage.

Kleutersport

Kleutersport is voor jongens en meisjes van 3 jaar tot 6 jaar. De nadruk bij kleutersport ligt niet op het turnen er worden veel verschillende spellen en sporten gedaan.

Turnen

De afdeling Gymnastiek/ Turnen van Sportvereniging Snel&Lenig Wassenaar is de oudste en deze behoort sinds 1946 tot één van de hoofdafdelingen.

Judo Ryu

Het mooie is dat als kinderen jong beginnen met judo dat veel dingen automatisch gaan, maar ook dat sommige dingen helemaal niet zo eenvoudig zijn. Met judo worden dicipline, respect & motoriek getraind.

Tafeltennis

De vereniging biedt zowel de mogelijkheid tot recreatief als competitief spelen. Momenteel is er één wedstrijdteam dat deelneemt aan regionale competities.

Tapdansen

Tappen is muziek maken met je voeten.
Speciale schoenen met ijzertjes eronder worden gebruikt om de leukste ritmes te maken.
De les is een combinatie van techniek, dans en ritme.

Ontmoeten en sociale contacten

Mensen ontmoeten bij u uit de buurt? Zin in een kopje koffie of thee, gezelligheid en een praatje? Er is een plek bij u in de buurt waar u zo binnen kunt lopen. Sporten is ook een goede manier om andere mensen te ontmoeten. Of misschien wilt u wel vrijwilligerswerk doen. Verder zijn er op … Continued

Sport, Scouting en bewegen

Veel mensen ervaren dat sporten en bewegen een flinke verbetering van hun conditie en hun welzijn tot gevolg heeft. Ook deelname aan een scoutingvereniging kan een levensverrijkende ervaring zijn, door de daar geboden uitdagingen die bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling van jonge mensen.