VoorZorg

Ben jij jonger dan 25 jaar en voor de eerste keer zwanger? Heb je geen idee wat er op je af gaat komen? Het VoorZorg programma van JGZ geeft je ondersteuning tijdens je zwangerschap.

Vaccinaties

In Nederland kunnen kinderen gratis worden gevaccineerd. Vaccineren doen we aan de hand van het Rijksvaccinatieprogramma van het RIVM. Met een vaccinatie bescherm je jouw kind tegen ernstige ziekten.

Geneeskundige hulp

Als u klachten heeft van medische aard, psychisch of lichamelijk, dan kunt u terecht bij een zorgprofessional. Er zijn veel vakrichtingen in de zorg, van huisarts tot tandarts, van diëtist tot psychiater. Als u lichamelijke of psychische problemen of klachten ondervindt, kunt u meestal als eerste terecht bij uw huisarts. U krijgt dan hulp, advies … Continued

Jonge moeders

Ook op jonge leeftijd kun je zwanger raken, gewenst of ongewenst, en vaak kun je dan wel wat hulp gebruiken. Bijvoorbeeld met het regelen van de zorg of praktische tips rondom werk, opleiding en kinderopvang.

Aanstaand ouderschap

Het krijgen van een kind is een intense en ingrijpende gebeurtenis. Hierbij kunt u soms best wat hulp bij gebruiken. Het kan ook zo zijn dat ue ongewenst zwanger raakt of heel graag zwanger wilt worden maar het niet lukt. Ook dan is er hulp en ondersteuning beschikbaar.

Perspectief Herstelbemiddeling

Contact met de dader/verdachte van het misdrijf of veroorzaker van wat u is overkomen kan antwoorden geven op uw vragen. Perspectief Herstelbemiddeling begeleidt dit contact.

KraamzorgPlusDenHaag

Kraamzorg Plus Den Haag levert in en om de stad Den Haag professionele kraamzorg aan Nederlandse en expat-gezinnen. Kraamzorg Plus Den Haag biedt meer dan standaard kraamzorg.