Tafeltje-dek-je

Het Van Ommerenpark biedt u een gevarieerd menu, waarbij u elke dag kunt kiezen uit drie driegangen menu’s waarvan u de onderlinge componenten kunt combineren.

Odensecafé

In 2009 werd het eerste Odensehuis in Amsterdam geopend, eind van het jaar zullen er in totaal 30 zijn in Nederland. Het is een ontmoetingsplek voor mensen met (beginnende) dementie en hun naasten.

Samen Schulden Voorkomen

Als er schulden of betalingsachterstanden zijn, bijvoorbeeld na een scheiding, baanverlies of verlies van een partner, kun je hier terecht.

Regionaal Mobiliteitsteam (RMT)

Je kunt terecht bij een regionaal mobiliteitsteam (RMT) als je je werk of inkomen bent kwijtgeraakt in de periode van 12 maart 2020 tot nu. Of als je je werk dreigt kwijt te raken.

Sociale activering

Dat vrijwilligerswerk gelukkig maakt, is een feit. Onze activeringscoach gaat graag het gesprek aan om samen met jou te onderzoeken wat je wil en kan. Daarna gaan we samen op zoek om dat te vinden.

STAP-budget

STAP-budget is een nieuwe vergoeding voor scholing en staat voor Stimulering van de Arbeidsmarktpositie. Met dit budget kunt u uw positie op de arbeidsmarkt verbeteren.

Digitaal Spreekuur

Elke dinsdag is er digitaal spreekuur van 14 tot 16 uur in de bibliotheek in Wassenaar voor mensen die vragen of problemen hebben met hun laptop, tablet of smartphone/Iphone.

Zelfstandigenloket

Bij dit loket kunnen ondernemers en zzp-ers terecht met tal van vragen. Welke landelijke en lokale regelingen zijn er? Welke noodsteun kan ik aanvragen? Kan ik op een andere manier geld verdienen? Kan ik mij om

Koopkracht

Koopkracht is een bekende term voor de financiële verwachting voor groepen huishoudens. Het Nibud berekent koopkrachtplaatjes. Zo weet je met welke veranderingen in je portemonnee je rekening moet houden.