De website www.thuisinwassenaar.nl biedt u een overzicht van alle (maatschappelijke) organisaties binnen de thema’s gezin, opvoeden en relatie; zorg en welzijn; leren en werken; actief zijn en meedoen; wonen en leefomgeving; geldzaken en inkomen; en acute hulp.

Via de website is het mogelijk om snel en eenvoudig de gewenste informatie over de diensten en activiteiten van deze organisaties, hulpverleners en verenigingen te vinden. Daarvoor zijn verschillende ingangen en is er een zoeksysteem. Het inhoudelijk beheer van de site ligt bij het Loket WWZ. Er wordt uiterste zorg besteed aan de informatie op deze website. Hierbij staat voorop dat de informatie actueel, correct en voor de gebruiker en bezoeker relevant moet zijn. De gemeente is verantwoordelijk voor de inhoud van de website en doet haar uiterste best deze actueel en juist te houden. Aan de informatie op deze website kunt u geen rechten ontlenen.

Toegankelijkheid
Toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid zijn van belang. Daarom staan wij ook open voor opmerkingen of ideeën van uw kant. Heeft u suggesties voor verbeteringen, opmerkingen of komt u fouten of verouderde informatie tegen, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt het contactformulier invullen. Binnen vijf werkdagen behandelen wij uw melding en ondernemen we eventueel actie.

Links naar andere websites
Deze website bevat ook links naar websites van andere instellingen of bedrijven. Andere sites kunnen ook doorlinken naar onze website. Als u op de link naar een externe site klikt, verlaat u onze website en bent u gebonden aan de gebruiksregels die voor de andere website gelden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de informatie die op externe websites wordt weergegeven.